Tickets Crystal Palace kopen

Crystal Palace is een echte volksclub uit Londen. Het speelt haar thuiswedstrijden op het sfeervolle Selhurst Park dat bij iedere thuiswedstrijd stijf uitverkocht is. Het is dan ook niet voor niets dat vele voetballiefhebbers graag een keer een wedstrijd van Crystal Palace bezoeken. Tegenwoordig kun je op verschillende manieren aan voetbaltickets Crystal Palace komen.

Losse tickets Crystal Palace

Vanwege het feit dat het stadion elke wedstrijd uitverkocht is, kan het lastig zijn om aan losse kaarten voor Crystal Palace. Om via de website van Crystal Palace aan tickets te komen dien je eerst member te worden. Je kunt voor 30 pond per jaar een ‘ International Membership’ afsluiten en op deze manier kun je wedstrijdkaarten aanschaffen. Let er wel op dat derby’s vaak al snel uitverkocht zijn dus wanneer je voor zulke wedstrijden kaarten wilt moet je heel snel zijn. Kijk hier voor het speelschema van Crystal Palace.

Aanbod tickets voor Crystal Palace

Losse voetbaltickets Crystal Palace via VoetbalticketXpert

Er zijn ook mogelijk om via andere wegen aan Crystal Palace tickets te komen. Zo is voetbalticketxpert een organisatie die losse tickets aanbiedt. Je hoeft hiervoor geen membership af te sluiten en je hebt altijd gegarandeerd twee zitplaatsen naast elkaar. Mocht je ‘slechts’ een keer een wedstrijd van Crystal Palace willen bezoeken is het dus ook iets voordeliger om via deze aanbieder kaarten aan te schaffen want dit scheelt je weer 30 pond membership kosten.