Vervoer

Voor een bezoek aan Crystal Palace kun je het makkelijkst naar Londen vliegen. Londen kent zes luchthavens en niet allemaal liggen deze even dichtbij het centrum. Het is dus belangrijk om goed te kijken naar welk vliegveld je vliegt. In Nederland kun je zowel vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen naar de Britse hoofdstad vliegen.

Vergelijk vliegtickets Londen

Vanwege de vele mogelijkheden om naar Londen te vliegen is het handig om de prijzen van vliegtickets goed met elkaar te vergelijken. Er zijn verschillende aanbieders van vliegtickets en met goed speurwerk kan dezelfde vlucht ineens een paar tientjes goedkoper zijn. Vergelijk vliegtickets naar Londen hieronder.

Vanaf het vliegveld naar Londen centrum

Zoals hierboven al even vermeld stond, liggen niet alle vliegvelden dichtbij het centrum van Londen. Kijk dus van te voren goed naar welke luchthaven jouw vlucht is. Mocht je op een luchthaven die wat verder van het centrum ligt landen, kun je het beste met de trein naar het centrum gaan. Vaak duurt de treinreis nog een uur en een enkeltje kost ongeveer 16 Engelse pond. Meer informatie over het vervoer vanaf het vliegveld naar Londen centrum vind je hieronder.